Пампорово

В Пампорово с деца

Пампорово е изключително място! Почивните дни тук ще бъдат изпълнени с приятни мигове и страхотни емоции. Зимната ваканция, прекарана в курорта, ще е една от най-вълнуващите както за Вас, така и за малчуганите. Въобще не се замисляйте дали децата ще си паднат по зимните спортове – тук за тях са предвидени толкова много изненади и занимания, че в края на почивката няма да искат да си тръгнат от тук. А и всички знаем, че щастливи и доволни деца, означава спокойна и приятна ваканция за родителите.

Пампорово

Пампорово

Родопското курортно градче приканва всички семейства с деца да прекарат ваканцията си именно тук. Активният отдих е най-пълноценният, а в Пампорово и малките, и порасналите ще открият подходящите за целта условия. Малчуганите тук също ще се радват на емоциите от ските, а родителите ще бъдат спокойни за сигурността на най-малките придружители.

Пампорово

Пампорово

Ски зона за деца
Тя се разполага непосредствено до Ски център Малина. Тук организирани биват занимания за деца от четири до дванадесетгодишна възраст. Ако искате да запознаете малчуганите с приятното усещане, което зимните спортове носят, то най-подходящият вариант ще бъде обучението им да започне в подходящо за целта място. В ски зоната за деца професионалисти ще запознават децата с първите стъпки в това начинание.

Пампорово

Пампорово

Детска ски градина
В нея приемани с предварително записване (най-добре поне два дни по-рано) биват деца от четири до шест години, сблъскващи се за първи път с преживяванията, свързани със ски спорта.
Градината работи от 9:00 до 16:30 часа като всяко семейство може да избира дали детето да използва услугата през половината или целия ден. Тук малчуганите ще се радват на пускания с шейни, на ски уроци, а в ски градината ще се отдават на отмора и игри след заниманията. Люлки и пързалка, къщичка, телевизор и много анимационни филмчета, както и работа с квалифициран педагог и няколко ски учители очакват малчуганите тук!

Пампорово

Пампорово

Детски ски училища
В Пампорово действат цели четиринадесет квалифицирани ски училища. Те са утвърдени, а в тях работят най-висококвалифицираните инструктори, които ще обучават индивидуално и в група както начинаещи така и напреднали. В тези училища можете да заповядате както Вие, така и Вашето дете на възраст от седем до дванадесет години.
Оставете децата да преживеят емоциите от ски спорта и игрите със своите връстници под надзора на обучени професионалисти. А Вие самите ще можете да се отдадете на отдих, на ски и сноуборд спокойни и знаейки, че детето Ви е в сигурни ръце и се забавлява!
Вижте и кои са най-подходящите места за настаняване на семейства с деца в Пампорово!

Пампорово

Пампорово

Видяно: 1031 пъти

Коментари