Пампорово

Как да прекараме зимната почивка?

Едва ли някой ще възрази, че почивка и ваканция трябва да има не само през лятото, прекарана на море, но и през зимата. И тук идва момента, в който повечето хора се питат как да организират зимните почивни дни. Това е и моментът да се намесим и да Ви дадем няколко интересни предложения.

Едва ли има някой от Вас, през чиято глава да не е преминала идеята за една чудна ски ваканция. Определено това е предпочитан начин за прекарване на зимните дни. Любители скиори и сноубордисти от цялата страна само чакат първите снегове и стягат куфарите. Ако сте сред тези хора, то тогава ще Ви отправим едно неустоимо предложение – Боровец. Няма почитател на зимния спорт у нас, който не е изпробвал уникалните писти на този наш зимен курорт. Петдесет и осем километра идеално поддържани писти определено не са за изпускане. А и екстремно настроените сред Вас ще имат къде да се изявяват. Ски скокове от седемдесет метра височина звучат страшничко, но ако не се плашите така лесно като нас, то Боровец все пак е правилното място за почивката Ви!

Убедени сме обаче, че не всички си представят почивката като време, прекарано по пистите и в постоянни разходки. Някои хора просто имат нужда от здраво мързелуване и излежаване по цял ден. А ако може и това да се осъществява в луксозна обстановка – още по-добре! Сигурни сме, че този начин за прекарване на времето, намира дори повече почитатели, отколкото са тези на ските. Ала най-хубавото е, че ако сте решили да почивате с половинката си, а той или тя си пада по спорта , то пак стигаме до някой от зимните ни курорти. И няма как иначе! Просто както и да обичате да прекарвате свободното си време – в джакузито на СПА центъра или екипирани и готови за спорт, то който и да изберете от тях – Боровец, Банско, Пампорово или Чепеларе, всеки един е идеалното място при всеки от случаите. А и местенца като Апарт Хотел Невястата в Пампорово или хотел Green Wood в Банско, предлагат перфектните условия за осъществяването и на двете!

Каквото и да говорим, почивката си е почивка – това е времето, в което всеки прави каквото си иска, онова, което му доставя удоволствие. И Ви съветваме единственото, с което да се съобразявате през това време, да бъдат собствените Ви желания. Ако решите, че най-добре бихте прекарали почивните си дни в мързелуване – по курортите ни има доста хотели със СПА центрове, басейни, сауни и масажни студия. Ако пък спортът е Вашият начин за разпускане през зимната ваканция – потърсете най-добрите писти и, разбира се, лъскавите хотели, намиращи се близо до тях!

Предлагаме Ви да разгледате нашите предложения с хотели и къщи за гости в зимните ни курорти.

Видяно: 54 пъти

Коментари