Боровец

Какво Ви очаква в Боровец тази зима?

Настъпващата зима винаги бива асоциирана с празници, с почивни дни и отдих, със смях и забавления край трапезата, с ваканции и приключения по ски пистите. Това обикновено е и времето, когато се замисляме за различните начини, по които бихме могли да зарадваме близките си. И обикновено всички сме единодушни – семейната ваканция в планината и снежните гори си остава най-приятното забавление!
037_004_BorovecА Боровец с радост ще стане арена за щурите Ви ски приключения и комфортно кътче, където да релаксирате. Истината е, че Боровец е подходящо място за почивка по абсолютно всяко време в годината. Пролетта е пъстра и красива, лятото – прохладно и зелено, есента – обагрена в най-различни краски, а зимата – тя е бяла и изпълнена с оживление и настроение покрай всички зимни празници, които предстоят.
Да отдъхвате в Боровец през през януари означава да станете част страхотните емоции на ски-сезона.  Точно сега любителите на белите спортове ще могат да се отдадат на любимите си дисциплини! Боровец несъмнено е един от най-красивите курорти у нас. А хотелите, къщите и големите комплекси обещават да се погрижат да се забавлявате и да отдъхнете пълноценно.
borovets_rila_pistesЗа дългите години, през които курортът е посрещал толкова много туристи, той е успял да предвиди абсолютно всичко за тяхното добро прекарване – както страхотни хотели с невъобразимо много удобства до страхотни ски писти. Тази година те отново ще станат сцена за поредния старт от Европейската купа, който ще се състои през февруари. В курорта ще пристигнат най-добрите жени в професионалния ски спорт, които ще мерят сили с слалом и гигантски слалом. А всеки гост на градчето ще може да види с очите си майсторството им!
Собствената си подготовка за ски приключенията Ви тук, може да започнете още сега, защото пистите вече са отворени за Вас. А хотелите в Боровец приемат резервации на невероятно ниски цени!

Видяно: 43 пъти

Коментари