Bansko Beat 2015

Фестивалът „Bansko Beat“ – да се докоснем до звездите!

Bansko Beat 2015

Bansko Beat 2015

Банско е едно от местата у нас, които винаги имат какво да предложат на своите посетители. Факт е, че без значение от сезона курортното градче съумява да предложи на гостите си страхотни забавления и приятни емоции. Това лято традицията отново ще бъде спазена – Банско ще бъде домакин на множество интересни концерти, събития и прояви. А най-голям интерес сред тях ще предизвика уникалният Фестивал „Bansko Beat“. Възможността да се докоснете до някои от родните и световноизвестните музикални звезди ще бъде едно наистина вълнуващо преживяване. А имайки предвид чудесната атмосфера на Банско и цялата прелест на Пирин, то със сигурност ще помните дълго това събитие.

Bansko Beat 2015

Bansko Beat 2015

Ако до сега не бяхте включили Банско във ваканционния си маршрут, то определено трябва да поправите тази грешка. Курортът ще Ви предложи наистина страхотно преживяване. В самото подножие на лифта, точно на ръба на планината Банско ще Ви посрещне и прикани да се възхитите на лятната му премяна. Красотата на планинското градче е известна на всички ни, макар и да сме свикнали да ѝ се любуваме през зимния сезон. Но през лятото градчето съвсем не изгубва чара си. А на 10 и 11 юли, то ще бъде огряно от блясъка на наистина големи музиканти, всички обединени от една обща цел – да надскочат върховете!

Bansko Beat 2015

Bansko Beat 2015

Фестивалът „Bansko Beat“ ще бъде приключение, за което ще се говори дълго. Край сцената на събитието ще се съберат почитателите на добрата музика, а на нея ще стъпят едни от най-интересните и популярни инди рок групи, поп и реге изпълнители. Имена от българската и световната музикална сцена ще се погрижат за доброто Ви настроение през двата дни.
Фестивалът ще протече под мотото „Под звездите, до звездите!“. И за да бъде то наистина спазено, организаторите провеждат и конкурс за непопулярни банди, чиято награда ще бъде да пеят и свирят рамо до рамо със звездите.

Little Dragon ще са част от звездите в Банско на 10 и 11 юли

Little Dragon ще са част от звездите в Банско на 10 и 11 юли

И ако мястото за провеждане все пак Ви се струва странно, то тогава трябва да Ви споделим причината. Тук, сред красотата на Банско и Пирин ще се почувствате истински свободни. А на ръба на планината усещането е винаги екстремно. За да подсили това усещане, екипът, организиращ събитието, е предвидил и зона за екстремни забавления, където и Вие ще можете да се отпуснете и да оставите адреналина да Ви обладае под ритъма на добрата музика!

Ако Фестивалът „Bansko Beat“ Ви звучи като събитие, на което определено трябва да присъствате, то това означава, че вече сте открили начини да се снабдите с билет. А нужно ще Ви бъде и удобно място, където да отседнете. Банско и Хотел „Олимп“ ще се радват да бъдат Ваши домакини!

Хотел Олимп, Банско

Хотел Олимп, Банско

 

Видяно: 40 пъти

Коментари