zaglavna2

Десетте най-добри ски дестинации в Европа за 2016 година – част 2

След като Ви запознахме с петте най-добри зимни курорта, днес ще Ви покажем и останалите пет градчета, които заемат място в Топ 10. Те също си заслужават Вашето внимание!

Номер #6: Saalbach Hinterglemm, Austria

saalbach-european-best-destinations-copyright-www-saalbach-com

Добре дошли в Saalbach Hinterglemm – най-големият Австрийски ски курорт: 270км писти и повече от 70 модерни лифта Ви очакват тук. Курорта предлага възможност за незабравими преживявания за всички любители на ските и сноуборда, както и извън пистите. Атракциите са перфектно изгладени, а повече от 50 уютни хижи ще Ви предложат перфектни условия за настаняване.

Номер #7: Kitzbühel, Austria

image7

Кицбюел е най-легендарната спортна дестинация в Алпите. Курорта съчетава традиции и изтънченост в едно. image7,1Спортните съоръжения и пионерските начинания са допринесли за световната репутация. Курорта е място, в което селските къщи за гости си хармонират с бутиковите хотели и образуват един неописуемо красив град. Посетителите могат да го усетят по няколко начина – от улиците в средновековния град, пред спиращите дъха писти, чак до живописните туристически пътеки и елегантните хотели.

Номер #8: Gstaad, Switzerland

gstaad-european-best-ski-resorts-gstaad-ch

Гщаад е световноизвестен ски курорт без конкуренция. Комбинацията от специални преживявани, които предлага го правят „рай в един луд свят“ (цитат от актрисата Джули Андрюс, редовен посетител в Гщаад). Курорта се е превърнал в престижна марка, която се свързва с лукс, изтънченост и престиж.

Номер #9: Baqueira Beret, Spain

baqueira-beret-european-best-destinations-copyright-www-baqueira-es

Курорта Baqueira Beret е разпределен на три места – Beret, Baqueira и Bonaigua. Мрежата от модерни съоръжения и внимателно поддържани писти ще задоволи всички скиори. Beret e идеална е за начинаещи спортисти и семейства. Ще имате лесен и бърз достъп до всичко – заведения, ресторанти, училища и т.н. Baqueira и Bonaigua са с по-трудни писти, с по-голям наклон. Подходящи са за по-напреднали и диви спортисти.

Номер #10: Åre, Sweden

Аре се намира в Швеция.Това е най-големят и модерен планински курорт в Северна Европа. Там ще откриете голямо разнообразие от всички спортове и дейности, които ще отговорят на всички възможни предпочитания и нива на умение. В Аре има всичко величествени черни писти, предизвикателни фрийрайд писти и изобилие от лесни ски маршрути за деца и начинаещи.

Световните курорти са величествени и красиви, но не забравяйте, че в България си имаме #Боровец, #Банско и #Пампорово. Курорти, които в никак не отстъпват на тези в световен мащаб. Ако искате да се настаните в тях, открийте най-подходящото място за нощувка тук.

 

 

Видяно: 131 пъти

Коментари