IX Национален Мотосъбор Предел 2015

Деветият Национален мотосъбор „Предел“

IX Национален Мотосъбор Предел 2015

IX Национален Мотосъбор Предел 2015

Местността Предел е едно от множеството прекрасни места у нас. Тя представлява седловина, отделяща Рила от Пирин планина, а същевременно с това свързва селищата от Разложкото поле с тези, намиращи се по поречието на Струма. Кътчето ще разкрие пред очите Ви наистина дивни гледки и незабравими природни картини – все пак това са двете може би най-прекрасни планини у нас.
Предел обаче е местност, известна не само с красивите си гледки. Това е и една от най-популярните у нас планински курортни зони. Именно от тук тръгват и множество от пътеките и маршрутите, разкриващи хубостта на Пирин.
Тук редовно биват провеждани и интересни събития и фестивали. Неслучайно мястото е избрано и за арена, където редовно бива провеждан Националния мотосъбор „Предел“. 2015 година ще бъде деветата поред, през която рокери от цялата страна, а и от чужбина, ще се съберат на едно място!

IX Национален Мотосъбор Предел 2015

IX Национален Мотосъбор Предел 2015

Тази година мероприятието ще се проведе на 17, 18 и 19 юли. То ще бъде съпроводено с много игри, изненади, музика, добро настроение и конски сили! Първата вечер – петъчната – ще премине под музикалния съпровод на групите DASS и  BLACK ROSE. Съботната съвсем няма да ѝ отстъпва, защото за ритъма на феста ще се грижат други страхотни рок групи – ROCKA ROLLA, ПЕРУН и ROCK HEART. Съботната нощ ще бъде дори по-гореща, като за това ще се погрижи софийският стриптийз клуб „Velvet“.
Тези събития звучат наистина обещаващо. Но все пак това е мотосъбор и няма как той да премине без демонстрация на конски сили и шофьорски умения. През двата дни на фестивала ще се проведат множество мото игри, а и доста изненади. На 18 юли проведена ще бъде и традиционната обиколка на град Разлог. А веднага след нея ще последва и запомнящо се състезание по атрактивно каране и драг, където мотористите ще покажат най-доброто от себе си.

IX Национален Мотосъбор Предел 2015

IX Национален Мотосъбор Предел 2015

Националния мотосъбор „Предел“ е едно от наистина интересните и атрактивни събития през годината. А и два дни измежду двете най-дивни планини у нас, прекарани под съпровода на ръмжащите мотори и здравия рок, ще Ви се отразят добре! Пък и може да Ви се прииска да удължите почивните дни. Клуб Хотел „Мурите“ в Разлог ще Ви предложи перфектните условия за отдих след емоциите на мотосъбора!

Клуб Хотел Мурите, Разлог

Клуб Хотел Мурите, Разлог

Видяно: 132 пъти

Коментари